Pot avea un cont la PlayGG/GGPoker și un alt site GGNetwork (Natural8 etc)?

Deși este posibil ca jucătorii să posede ambele conturi, însă există câteva reguli importante de care trebuie să fiți conștient pentru a evita problemele pe viitor:

1. nu puteți accesa ambele conturi în același timp, fie pe dispozitive diferite, fie pe același dispozitiv; suntem siguri că înțelegeți de ce

2. nu puteți accesa același eveniment pe alt cont; de exemplu, dacă joci într-un turneu cu mai multe mese și ești eliminat, este o abatere gravă să reintri în același turneu cu un alt cont pe care îl operezi la un site parte și va duce la pierderea câștigurilor asociate și la inchiderea contului. În mod similar, mai multe intrări de pe site-uri diferite în același eveniment ar reprezenta, de asemenea, o încălcare gravă

3. Dacă contul dvs. PlayGG/GGPoker sau o altă marcă GGNetwork a fost selectat pentru a utiliza numele dvs. real (nume real obligatoriu selectiv), vi se interzice cu strictețe să creați și să dețineți conturi suplimentare pentru orice marcă pe GGNetwork. Acest lucru este considerat o încălcare gravă.

4. Dacă contul dvs. de pe GGPoker sau o altă marcă GGNetwork a fost suspendat (inclusiv pentru Joc responsabil) sau interzis, vă este strict interzis să creați și să dețineți conturi suplimentare pe orice marcă pe GGNetwork. Acest lucru este considerat o încălcare gravă..

Vă rugăm să rețineți că, din octombrie 2020, jucătorii germani pot juca doar la GGPoker. Nu se mai pot juca pe alte skin-uri (Natural8)

Dacă mai putem ajuta cu ceva, nu ezitați să ne anunțați.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.