Ce este Straddle?

Un straddle este opțiunea de a „cumpăra” privilegiul ultimei acțiuni în pre-flop. Este disponibil pentru Under The Gun (UTG) și pentru toate pozițiile ulterioare. Cantitatea unui Straddle este întotdeauna de două ori mai mare decât valoarea Big Blind a mesei corespunzătoare la care jucați.
Veți putea găsi butonul „Straddle” în partea din stânga jos a ferestrei tabelului, care postează automat Straddle-ul pentru dvs. când faceți clic.

                          Odată activat, se realizează automat o încărcătoare atunci când este posibil.

          Jucătorul din stânga big blind-ului poate acționa ultimul pre-flop prin postarea straddle.
Exemplu All-In Straddle & No-Look
De exemplu, Jucătorul A (la o masă de 5 USD/10 USD) a activat Straddle postând 20 USD, care a fost urmat de un alt Straddle de către Jucătorul B postând 40 USD. Următorul ofertant a decis să facă all-in pentru 210 USD. În acest caz, următoarea sumă straddle pe care un jucător o va putea posta nu este de 80 USD, ci mai degrabă de 320 USD, care este următoarea sumă straddle mai mare decât suma all-in de 210 USD postată de ofertantul precedent.
Straddle & No-Look All-In
Următorul jucător poate alege să urmeze exemplul și să meargă all-in sau să posteze călărețul. Un pariu straddle după un „No-Look All-In” trebuie să fie mai mare decât suma corespunzătoare all-in.

Straddle countdown

Odată ce primul jucător se află în picioare, un cronometru începe numărătoarea inversă. Jucătorii trebuie să își posteze propriile călărețuri în acest timp. Jucătorilor li se oferă, de asemenea, șansa de a merge all-in în fiecare rundă de pariuri straddle. Acest lucru menține jocul proaspăt și interesant.

No-Look All-In

Când primul jucător se încadrează, un cronometru începe o numărătoare inversă care indică că alți jucători își pot face singuri acum. De fiecare dată când jucătorilor li se oferă opțiunea de a se încadra, li se oferă și opțiunea de a merge All-In. Acesta se numește „No-Look All-In” și adaugă o emoție extraordinară la jocuri.

Am voie să cumăr indiferent de poziția mesei?

Pe majoritatea site-urilor, jucătorul din stânga poziției big blind este singurul jucător care poate să se încarce. Pe site-urile noastre, orice jucător poate posta un pariu încadrat înainte de afișarea cărților de găuri, indiferent de poziția lor la masă.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.