Cum actualizez și corectez informațiile personale?

Dacă trebuie modificate datele de contact sau datele de naștere, ar trebui să trimiteți o solicitare la serviciul clienti [email protected]

Documentele pe care echipa de verificare vi le poate cere sunt:

  • Document de identitate cu fotografie: acesta reprezintă copia unui pașaport, a permisului de conducere sau a cărții de identitate naționale. Mai exact, este partea cu fotografie a actului de identitate de care avem nevoie pentru verificare. Vă rugăm să vă asigurați că numele, fotografia și semnătura (dacă este cazul) sunt vizibile pe document.

  • Card de credit/debit: o copie fațî-verso a cardurilor de credit/debit utilizate pentru a vă finanța contul. Asigurați-vă că toate detaliile sunt lizibile. Din motive de securitate, vă rugăm să acoperiți cele opt numere din mijloc de pe fața  cardului și codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

  • Dovada adresei: aceasta poate fi trimisă sub forma unei facturi de utilități, a unui extras de cont bancar, a unui extras de cont de card de credit. Ar trebui să fie un document recent (ultimele 3 luni) care să arate numele dumneavoastră complet și adresa, așa cum sunt înregistrate în contul dumneavoastră la noi. Dacă furnizați un extras al cardului de credit, vă rugăm să vă asigurați că acoperiți cele opt numere din mijloc ale cardului de credit.

Dacă aveți alte probleme sau întrebări, nu ezitați să ne contactați.


Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.