Cum mă protejez de email-urile false?

Acest lucru nu este o întâmplare de zi cu zi, dar dacă primiți e-mailuri care pretind a fi de pe site-ul nostru, dar sunt dintr-o sursă nede încredere, există câțiva pași cheie pe care îi puteți urma pentru a identifica un e-mail fals:
  • Dacă e-mailul în cauză descrie o problemă gravă cu contul dvs. sau afirmă că contul dvs. va fi șters dacă nu răspundeți prompt.
  • Dacă vi se cere să confirmați detaliile contului sau detaliile personale făcând clic pe un link dintr-un e-mail.
  • Dacă există greșeli de ortografie sau gramaticale flagrante, procedați cu prudență. Uneori, aceste erori sunt lăsate în corpul textului pentru a ocoli filtrele de spam.
Nu faceți clic pe linkuri din e-mailuri pe care le considerați suspecte sau frauduloase. Chiar dacă nu introduceți nicio informație personală pe calea link-ului, instalările de fundal ale virușilor pot apărea doar de la clic.
  Urmăriți întotdeauna contul dvs. Dacă nu recunoașteți o taxă sau o tranzacție și se poate suspecta o fraudă, contactați imediat Asistența pentru Clienți. Redirecționați e-mailurile considerate a fi suspecte către echipa de asistență
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.