Ce este Account Sharing?

Partajarea contului este un act prin care vă partajați contul cu altcineva sau folosiți contul altui jucător pentru a juca la masă. Acest tip de act este interzis în mod expres pe site-ul nostru.
Jucătorii au voie să aibă un singur cont pe site-ul nostru web, însă avem o politică pentru două persoane diferite care au conturi diferite pe același computer.

În această situație, ambii jucători vor trebui să aibă ID-urile verificate separat, dar odată ce echipa de asistență poate confirma că două persoane diferite controlează cele două conturi diferite, ei vor avea acces la majoritatea tipurilor și variantelor de joc de pe site-ul nostru, deși acești jucători nu vor avea voie să joace împreună la unele mese, în interesul corectitudinii.

Din motive de corectitudine, jucătorilor care folosesc site-ul nostru li se permite doar un singur cont. Dacă bănuiți sau știți că un jucător folosește mai multe conturi, raportați-le echipei noastre de securitate. Din motive de confidențialitate, nu vă putem furniza informații cu privire la acțiunile întreprinse împotriva părții raportate, dar salutăm totuși rapoartele de această natură.
Cazurile pe care jucătorii ar dori să fie investigate pot fi trimise prin [email protected].

Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile din „Introducere” pentru mai multe informații.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.