Înțelegerea conversației pe masă

Pentru a evita distragerea atenției, oferim Chat de masă la mese specifice, cum ar fi Mesele recomandate și Provocarea Heads-Up.

Este disponibil nu numai pentru jucătorii care joacă la masă, dar și observatorii pot folosi Table Chat. Opțiunea de a ascunde chat-ul observatorilor este disponibilă dacă vă distrage atenția.

Următoarele sunt interzise în Chat-ul nostru:

1. Profanity/Abuse: Nu permitem chatul continuu profan, vulgar, rasist sau abuziv/insultant (chiar sub formă de metafore) la mesele noastre și poate fi supus unui avertisment sau suspendare.

2. Unethical/Malicious behavior: Este strict interzisă utilizarea chat-ului pentru orice comportament neetic și rău intenționat, inclusiv, dar fără a se limita la, activități criminale, fraudă, spam, hărțuire sau urmărire.

3. Flooding: Trimiterea de mesaje multiple și frecvente poate duce la interzicerea chat-ului pentru o anumită perioadă.

4. Collusion: Este strict interzis să folosiți chatul pentru a participa la actul de coluziune, inclusiv, dar fără a se limita la a vă împărți mâinile sau a discuta despre jocul de cărți al oricărui jucător, inclusiv dumneavoastră.

5. Sale of money: Jucătorilor nu le este permis să se angajeze în nicio discuție cu privire la vânzarea de bani în chat-ul nostru. Orice astfel de discuție, inclusiv oferta de a cumpăra sau vinde bani în chat, este un motiv de avertizare sau revocare.

6. Commercial use: Este strict interzis pentru un utilizator să folosească chatul pentru orice utilizare comercială, inclusiv pentru a face declarații care promovează serviciul sau produsul oricărei părți.


Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.