Cardul meu de credit/debit a fost debitat, dar nu pot vedea banii în contul meu?

Cardul meu de credit/debit a fost debitat, dar nu pot vedea banii în contul meu.
Vă rugăm să rețineți că, în majoritatea cazurilor, tranzacțiile de depunere efectuate prin carduri de debit/credit sunt instantanee și creditate în decurs de 15 minute sau mai puțin de la creare. Cu toate acestea, dacă anumite elemente, cum ar fi suma introdusă, numele și alte detalii de plată, nu se aliniază, se presupune că există întârzieri în acest sens și poate dura până la 24 de ore pentru o actualizare a stării.
Cu toate acestea, dacă depunerea dvs. nu reușește, banii vor fi rambursați pe cardul de debit/credit pe care l-ați folosit pentru tranzacție în următoarele 15 zile lucrătoare. Vă recomandăm să contactați banca sau instituția financiară în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare despre tranzacția eșuată. Dacă după 15 zile lucrătoare nu primiți rambursarea pe cardul dvs. de debit/credit, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected] și să atașați o copie a extrasului dvs. bancar pentru investigații suplimentare.
Depozit: Tranzacția nu este permisă deținătorului cardului
Motive pentru depunere refuzată (card)
Refuz de depunere/retragere: Nu onora

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.