#ThanksGG - FAQ

Ce este #ThanksGG?
PlayGG are grijă de tine în 2021 cu o nouă promoție zilnică numită #ThanksGG
#ThanksGG este un turneu flip-out zilnic cu un fond de premii de 100.000 USD. Are loc în fiecare zi la 00:45 Ora Pacificului (UTC-8). Jucătorii eligibili vor fi înscriși automat după ce au îndeplinit criteriul care este pierderea în fața unui bad-beat, suckout sau cooler determinat de GGPoker sau sărbătorirea unui moment câștigător prin obținerea unei mâini mari sau câștigarea unui pot mare.
Când are loc turneul #ThanksGG?
Există un turneu Flipout zilnic, da zilnic la 00:45 Ora Pacificului (UTC-8) Dacă ați îndeplinit cerințele între 00:00:00-23:59:59 Ora Pacificului (UTC-8), veți fi înregistrat automat la următorul eveniment #ThanksGG.
Ce este un turneu Flipout?
Un turneu Flipout este un tip de turneu automat în care fiecare mână, fiecare jucător este împins all-in. În câteva secunde, se determină un câștigător. Jucătorii nici măcar nu trebuie să fie online pentru turneu în timp ce acesta are loc - nu trebuie luate decizii odată ce turneul începe.
Trebuie să fiu online când are loc turneul #ThanksGG?
Nu, deoarece acesta este un turneu Flipout și jucătorii sunt plasați automat toți în fiecare mână, prezența ta nu este necesară. Dacă ratați evenimentul și doriți să vă verificați clasarea, vă rugăm să verificați fila Turneele mele sau cronologia PokerCraft pentru rezultatul dvs.
Cum mă calific pentru un eveniment #ThanksGG?
Detaliile specifice variază joc la joc și sunt adesea schimbate în funcție de numeroși factori externi. Ca atare, condițiile exacte care declanșează aceste evenimente nu vor fi enumerate în mod specific, echipa noastră de experți în joc va căuta în mod continuu situații nefericite pe tot parcursul jocului și va adăuga mai multe puncte de declanșare.
Ce determină cantitatea de stivă pe care o primesc pentru a intra în turneul #ThanksGG?
Stack-ul participant va varia în funcție de mărimea potului și de gravitatea situației. PlayGG Network va optimiza continuu formula pentru a oferi un flipout corect tuturor jucătorilor cu situații diferite.
Ce se întâmplă dacă se întâmplă de mai multe ori?
Dacă aveți două sau mai multe mâini de calificare, veți acumula jetoane suplimentare de turneu de fiecare dată, crescând jetoanele de pornire
Unde îmi pot verifica mâinile #ThanksGG?
Poți să-ți verifici mâinile #ThanksGG pe cronologia PokerCraft.
Ce jocuri contează pentru calificarea pentru #ThanksGG?
Jocurile care sunt eligibile pentru această promoție sunt toate jocurile cash care includ Hold’em, Omaha, All-In sau Fold, Rush & Cash, Spin & Gold, Short Deck și Turnee. Aspectul GGCheers nu este disponibil în turnee în prezent, dar va fi adăugat în viitor,
Am suferit un bad beat, cooler sau suckout sau am câștigat un pot/mână mare, dar nu sunt înregistrat, pot avea un bilet?
Nu, doar jucătorii care au îndeplinit cerințele exacte vor fi introduși automat în următorul turneu.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.