Înțelegerea reintrarii

Turneele de reintrare permit jucătorilor posibilitatea de a intra din nou într-un eveniment după ce unul a fost deja eliminat din acel eveniment.

Diferența dintre un turneu de rebuy și un turneu de reintrare
Într-un turneu de rebuy, atunci când rebuy, îți păstrezi locul la masă. Într-un format de reînscriere, ești eliminat din eveniment și trebuie să plătești o taxă suplimentară ca și cum te-ai înregistra la un nou turneu, care se adaugă la fondul de premiere de fiecare dată.
Cum reintru?
În turnee (cu excepția freeroll-urilor), când îți pierzi toate jetoanele, ți se va oferi șansa de a reintra imediat. Dacă alegeți să nu reintrați în această fereastră de timp, puteți reintra și din lobby-ul turneului.
Există o limită a numărului de ori în care un turneu poate fi reintrat?
Unele turnee vor avea o limită de câte ori un jucător poate reintra. Numărul limită poate varia de la un turneu la altul. Dacă există o limită, aceasta va fi vizibilă din hol.
Taxa de reintrare
Într-un turneu de reînscriere, fiecare intrare este considerată o nouă înregistrare pentru acel eveniment, astfel încât jucătorul plătește o nouă taxă de fiecare dată.
Vor afecta turneele de reintrare mizarea?
Staking-ul va fi afectat de acest nou format de turneu. Dacă ați cumpărat acțiunea jucătorului A, acțiunea pe care ați cumpărat-o este limitată doar la prima intrare a jucătorului A.
Ce tipuri de turnee împiedică reintrarea?
Atât turneele private, cât și turneele freeroll interzic reintrarea.
Identificarea unui jucător care a reintrat într-un turneu
Fiecare reintrare într-un turneu este considerată o nouă înregistrare. Jucătorii reintroduși se vor distinge printr-un număr lângă porecla lor de jucător în client.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.