Despre Blackjack

Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume. Este simplu, interesant și accesibil la toate nivelurile de calificare. În blackjack-ul cazinoului, joci împotriva dealer-ului. Regulile sunt clare. Inițial, vi se vor împărți două cărți. Există două moduri de a câștiga:
  • Prin atingerea unui scor total mai mare decât cel al mâinii dealer-ului care nu depășește 21
  • De mâna dealer-ului care depășește 21
De obicei, veți putea trage cărți suplimentare, presupunând că mâna dvs. nu totalizează deja 21. Dacă sunteți mulțumit de mâna dvs. așa cum este, puteți sta în picioare (adică nu mai primiți cărți). Dacă doriți să luați încă o carte, selectați trageți și vedeți ce se întâmplă.
Tuturor cărților de față li se atribuie o valoare de 10, în timp ce așii pot avea fie o valoare de 1, fie 11, în funcție de care este mai avantajoasă pentru mâna ta la momentul respectiv. Din fericire, software-ul este de partea ta și va alege întotdeauna cea mai bună valoare pentru Asul tău!
De asemenea, veți putea să vă dublați miza pe anumite combinații de start cu două mâini (de obicei, această opțiune este oferită atunci când este considerat favorabil să faceți acest lucru) și să vă împărțiți cărțile de start (în cazul în care vi se vor împărți cărți de valoare egală, cum ar fi patru-patru sau opt-opt), creând două mâini dacă alegeți să faceți acest lucru, în anumite circumstanțe.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.