Trecerea accidentală de la Fish Buffet/Platinum Rank

Vă rugăm să rețineți pe pagina web dedicată: Fish Buffet ca o perioadă de penalizare este invocată atunci când părăsiți Platinum Rank pentru a reveni la Fish Buffet.
Se menționează: NU veți putea reveni la rangul de platină pentru o perioadă de timp echivalentă cu limita de timp a noului rang de bronz (de exemplu, dacă treceți de la pește platină la creveți de bronz, nu veți putea reveni la rangul de platină). Pește timp de 15 zile)




Notă: un jucător care trece la Whale sau Octopus trebuie să aștepte cel puțin 30 de zile înainte de a fi eligibil pentru a reveni la Rangurile Platină.
Nota 2: Pentru zilele în care există o perioadă de întrerupere programată a serviciului, se adaugă 24 de ore în plus atât la nivelurile Fish Buffet, cât și la nivelurile Platinum Rank, pentru a permite jucătorilor un timp corect pentru a le finaliza.
Nota 3: O trecere de la Platinum Rank la Bufet de pește necesită mai multe confirmări și nu poate fi anulată de Serviciul Clienți în nicio circumstanță.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.