Pot trece de la Platinum Rank la Fish Buffet?

Da, puteți oricând să reveniți la Bufetul de Pește obișnuit pentru a încerca un nivel superior. Orice Puncte Fishrămase vor fi schimbate la nivelul Rang Platină la efectuarea mișcării. Poate dura până la 5 minute înainte ca aceste recompense să fie plasate în soldul contului dvs.
Exemplu: Un pește Platinum va începe la Bronze Shrimp. Jucătorul avea 10.000 de FP la momentul comutării. FP-urile vor fi schimbate la 20 USD în numerar, iar jucătorul va începe la Bronze Shrimp la 0 FP.
Notă: NU veți putea reveni la rangul de platină pentru o perioadă de timp echivalentă cu limita de timp a noului rang de bronz. (de exemplu, dacă treceți de la Platinum Fish la Bronze Shrimp, nu veți putea reveni la Platinum Fish timp de 15 zile.)
Nota 2: Pentru zilele în care există o perioadă de întrerupere programată a serviciului, se adaugă 24 de ore în plus atât la nivelurile Fish Buffet, cât și la nivelurile Platinum Rank, pentru a permite jucătorilor un timp corect pentru a le finaliza.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.