PlayGG - Bounty Hunters

Bounty Hunters este o serie de turnee PKO (Progressive knock-out) garantate care se desfășoară în fiecare zi în care premiul în bani este împărțit – o parte din premiul în bani va merge la fondul total de premii, iar cealaltă parte va fi distribuită între jucători pentru fiecare adversar pe care îl vor avea. făcut praf.
Într-un turneu PKO (Progressive knock-out), o recompensă este plasată fiecărui participant la turneu. De fiecare dată când elimini pe cineva, câștigi un premiu în bani instantaneu! Fiecare jucător va începe cu o recompensă (jumătate din buy-in), iar eliminarea unui jucător vă va oferi jumătate din recompensă ca premiu instantaneu, în timp ce cealaltă jumătate este adăugată la propria dvs. recompensă.
De exemplu, într-un eveniment PKO cu un buy-in de 20 USD, toată lumea va începe cu o recompensă de 10 USD, iar restul de 10 USD intră în fondul obișnuit de premii. Când elimini pe cineva cu o recompensă de 10 USD, vei primi 5 USD în cont și 5 USD vor fi adăugați la recompensă.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.