Înțelegerea tipurilor de turnee

Turnee garantate

Turneele garantate au un fond de premii garantat (de ex. 2000$ garantat). Suma de buy-in merge la fondul de premii chiar dacă nu atinge suma garantată, iar suma garantată va fi distribuită conform promisiunii. Dacă există mai multe buy-in-uri decât fondul de premii garantat, fondul total de bani crește în mod corespunzător. Acest lucru este foarte bine, pentru că câștigătorii primesc mai mult decât suma care a fost garantată

Freezeout

La începutul turneului, jucătorii vor primi o cantitate egală de jetoane de turneu. Nu este posibil să adăugați mai multe jetoane în timp ce turneul este în joc. Dacă un jucător își pierde toate jetoanele, atunci jucătorul va fi eliminat din turneu.

Progressive Bounty

In our Progressive Bounty tournaments, each player has a bounty on his or her head. When a player is knocked out of a tournament, the corresponding player's bounty is added on to the bounty of the player who knocks him or her out. The accumulated prize pool will be distributed to the players who make it in the money, at which point the winner will be decided like a normal freezeout tournament.

Rebuy Tournaments

În turneele noastre Progressive Bounty, fiecare jucător are o recompensă pe cap. Când un jucător este eliminat dintr-un turneu, recompensa jucătorului corespunzător este adăugată la recompensă jucătorului care îl elimină. Fondul de premii acumulat va fi distribuit jucătorilor care obțin bani, moment în care câștigătorul va fi decis ca un turneu de freezeout normal.

Satellites

    Turneele satelit sunt evenimente de calificare care vă oferă posibilitatea de a câștiga un loc la turneele principale cu un buy-in mai mare. În prezent, oferim turnee prin satelit pentru evenimentul nostru principal și turnee Bounty Hunters în turbo și viteză normală. Vă rugăm să consultați programul nostru de turnee satelit afișat mai jos pentru mai multe detalii.

  1. Turneele Turbo Satellite au loc cu 30 de minute înainte de evenimentul principal, iar buy-in-ul este ⅕ din valoarea buy-in-ului evenimentului principal.
  2. Sateliții obișnuiți rulează cu 90 de minute înainte de evenimentul principal, iar buy-in-ul este de 1/10 din valoarea buy-in-ului evenimentului principal.
  3. Turneele Rebuy Satellite au loc cu 2 ore și 30 de minute înainte de evenimentul principal, iar buy-in-ul este de 1/50 din valoarea buy-in-ului evenimentului principal.

    Private Tournaments

    Turneele private sunt turnee găzduite în mod privat în care vă puteți înregistra doar la invitația gazdei.

    Freeroll Tournaments

    Participarea la turneele freeroll este gratuită și poate fi de orice tip de turneu.

    Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.