Mystery Bounty - Turneu săptămânal - 1 milion USD garantat - Întrebări frecvente

Mystery Bounty este un nou turneu săptămânal în etape!
Norocul îi favorizează pe cei îndrăzneți! Pentru fiecare jucător pe care îl eliminați în faza finală puteți câștiga premii masive în bani, cu recompense de până la 100.000 USD!

Ce este diferit de un turneu obișnuit cu recompense?
În turneele standard cu recompensă, o recompensă fixă este plătită de fiecare dată când elimini un adversar, totuși, într-un turneu cu recompensă Mystery, se plătește o recompensă aleatorie de fiecare dată când elimini un adversar.
Cum să joci?
Turneul Mystery Bounty constă dintr-o fază inițială și o fază finală. Veți putea câștiga recompense misterioase numai în faza finală.
Faza initiala
La începutul fazei inițiale, fondul total de premii va fi împărțit în două părți. Va trebui să supraviețuiți până la faza finală pentru a putea colecta recompense.
50% din totalul buy-in-ului merge la fondul de premiere, restul fiind destinat premiului de recompensă și taxei de turneu.
Faza finală
Odată ce faza finală începe, vei putea vedea cantitatea totală de recompense disponibile, inclusiv cea mai mare recompensă!
Veți putea primi o recompensă misterioasă de la fiecare jucător pe care îl eliminați. Dacă eliminați mai multe persoane, veți primi toate recompensele în ordinea knockout-ului.

Unde și când?

Ziua 1 (fazele inițiale) se desfășoară zilnic, iar faza finală are loc în fiecare sâmbătă la ora 20:30 UTC, unde sunt puse la bătaie 500.000 USD în recompense!
Cât este să intri?
210$ este cumpărarea, 100$ sunt pentru fondul de premiere, 100$ pentru fondul de recompense și 10$ este taxa de turneu.
Pot juca mai multe zile 1?
Da, jucătorii pot juca mai multe Ziua 1 (fazele inițiale)
Ce se întâmplă dacă joc mai multe Zile 1 și mă calific de mai multe ori pentru Ziua Finală (Faza Finală)?
Jucătorii pot intra în mai multe Zile 1 și toate stivele de calificare vor fi combinate și reportate în Ziua 2.
Am câștigat un premiu cu recompensă misterioasă - dar am ratat cât de mult am câștigat - pot verifica asta oriunde?
Da, puteți verifica istoricul tranzacțiilor de la casierie sau cronologia PokerCraft sau istoricul turneelor pentru a vedea premiile tale recompense.

Termeni si Conditii

  • Jucătorii trebuie să aibă vârsta de 18 ani și peste pentru a participa la această serie.
  • Vă rugăm să rețineți că garanțiile fondului de premii ale turneului pot fi modificate și că unele sume enumerate pe acest site ar putea să nu fie actuale; vă rugăm să verificați sumele de garanție afișate în holul turneului al aplicației GGPoker pentru informații actualizate despre fondul de premiere.
  • Dacă vreun jucător este suspectat de activitate frauduloasă, GGNetwork are dreptul de a investiga și de a elimina jucătorii.
  • GGNetwork își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda promoția în orice moment.
  • Termenii și condițiile promoției sunt supuse termenilor și condițiilor site-ului, care pot fi găsite aici.
  • Se aplică regulile standard GGNetwork.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.