Modul Streamer - Întrebări frecvente și rezumat

Ce este modul Streamer?

PlayGG se angajează să inoveze și să extindă jocul de poker la nivel mondial. O modalitate de a face acest lucru este de a face mai ușor pentru jucătorii care doresc să-și împărtășească jocul cu comunitățile online, păstrând în același timp integritatea jocului pentru acești jucători.
Așa că am creat „Modul Streamer”. Acest lucru le permite jucătorilor să își transmită jocul în timp real, păstrând în același timp private cărțile lor și alte informații sensibile.
Cum activez modul Streamer?
Pe clientul GGPoker, mergeți mai departe și selectați Setări > Modul Streamer.
Există o setare pentru a avea modul streamer „Always On”?
Nu, va trebui să activați modul streamer la începutul fiecărei sesiuni. Cu toate acestea, toate mesele noi pe care le deschideți vor fi automat în „Modul Streamer”, dacă nu îl dezactivați
Ce caracteristici oferă Modul Streamer?
Când modul Streamer este activat, jucătorii vor putea alege următoarele caracteristici pentru a ascunde informațiile sensibile
- Ascunde-mi soldul
- Ascunde cărțile mele
Modul Streamer poate fi activat pe mese individuale?
Da, modul Streamer poate fi activat sau dezactivat pentru fiecare masă individual. Deoarece poate doriți să jucați unele mese în modul normal în timp ce transmiteți în flux
Cum funcționează Ascunderea soldului meu în modul Streamer?
Hide My Balance elimină toate mențiunile despre soldul unui jucător din clientul jocului. Acest lucru se va aplica oriunde este afișat un sold.
Jucătorii își pot arăta soldul în modul Streamer folosind un comutator de comutare din tabloul de bord din modul Streamer.
Datorită introducerii acestei funcții, opțiunea „Ascunde soldul meu” din „Portofelul meu” va fi eliminată și combinată cu modul Streamer
Cum funcționează Hide My Hole Cards în modul Streamer?
Când modul Streamer este activat, două funcții vor intra în vigoare
1. În afișajul tabelului, cărțile de găuri ale streamerului vor fi ascunse
2. Un al doilea cadru va fi creat în afara celui care arată tabelul. Aici vor fi vizibile cărțile găurite ale streamerului.
Vă rugăm să asigurați-vă că software-ul este setat să afișeze cadrul/fereastra corectă, cu cardurile cu găuri ascunse atunci când transmiteți în flux.
Cum pot deveni un streamer oficial PlayGG?
Căutăm mereu noi talente și oameni cu comunități existente care iubesc PlayGG și doresc să lucreze cu noi pentru a dezvolta jocul de Poker la nivel mondial.
Dacă credeți că vă potriviți, trimiteți un e-mail la [email protected] împreună cu showreelul/portofoliul dvs. și detaliile comunităților dvs. online și dacă suntem interesați să vorbim cu dvs., unul dintre echipele noastre de parteneri ne va contacta.
IMPORTANT: Suntem conștienți de unele persoane care se prezintă drept personal PlayGG pe platforme precum Twitch. Dacă sunteți contactat de cineva care pretinde că este personalul PlayGG, vă rugăm să nu dezvăluiți nicio informație personală, cum ar fi adresa dvs. de e-mail sau parola. Personalul PlayGG nu le va cere niciodată așa cum le știm deja. De asemenea, ei vă pot cere să generați un cod. Din nou, nu vom cere niciodată aceste informații, deoarece personalul PlayGG ar cunoaște deja toate datele dumneavoastră de contact.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.