Modul Streamer - Cum pot deveni un streamer oficial PlayGG?

Căutăm mereu noi talente și oameni cu comunități existente care iubesc PlayGG și doresc să lucreze cu noi pentru a dezvolta jocul de Poker la nivel mondial.

Dacă crezi că te încadrezi, trimite un e-mail la [email protected] împreună cu showreelul/portofoliul tău și detalii despre comunitățile tale online și dacă suntem interesați să vorbim cu tine, unul dintre echipa partenerului nostru ne va contacta.
IMPORTANT: Suntem conștienți de unele persoane care se prezintă drept personal PlayGG pe platforme precum Twitch. Dacă sunteți contactat de cineva care pretinde că este personalul PlayGG, vă rugăm să nu dezvăluiți nicio informație personală, cum ar fi adresa dvs. de e-mail sau parola. Personalul PlayGG nu le va cere niciodată așa cum le știm deja. De asemenea, ei vă pot cere să generați un cod. Din nou, nu vom cere niciodată aceste informații, deoarece personalul PlayGG ar cunoaște deja toate datele dumneavoastră de contact.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.