WSOP - Road to Vegas - Termeni și Condiții

Termeni si Condiții

Jucătorii trebuie să aibă 21 de ani și mai mult pentru a fi eligibili pentru a câștiga un pachet WSOP.
Jucătorii trebuie să accepte Termenii și Condițiile evenimentului WSOP pentru a se înregistra. Acești Termeni și Condiții vor fi disponibili în aplicația PlayGG și în timpul procesului de înregistrare la eveniment.
Jucătorii vor trebui să își verifice ID-ul la fața locului înainte de a juca în Evenimentul Principal WSOP.
Pentru a se califica pentru premiul de 1 milion USD, jucătorii trebuie să poarte un plasture GGPoker pe toată durata Evenimentului Principal WSOP 2023 și să accepte să-și dea permisiunea de a-și folosi imaginea pentru marketing și promoții, precum și statutul de Campion al echipei.
Detalii despre T$ și cum sunt utilizate pot fi găsite aici.
Vă rugăm să rețineți că fondurile de premii pot fi modificate, iar unele sume enumerate pe acest site ar putea să nu fie actuale; vă rugăm să verificați sumele de garanție afișate în holul turneului al aplicației PlayGG pentru informații actualizate despre fondul de premiere.
Rezervările la hotel pot fi văzute și gestionate aici.
PlayGG își rezervă dreptul de a modifica sau suspenda promoția în orice moment.
Dacă vreun jucător este suspectat de activitate frauduloasă, PlayGG are dreptul de a investiga și de a elimina jucătorii odată confirmat.
Termenii și condițiile promoției sunt supuse Termenilor și condițiilor site-ului care pot fi găsite aici.
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.